KRAV MAGA

El krav magá o krav maga, que en hebreu significa «combat de contacte» (de krav [קרב] combat’ i magá [מגע] contacte’), és el sistema oficial de lluita i defensa personal usat per les forces de defensa i seguretat israelianes.

Aquesta forma de combat cos a cos inclou mètodes de defensa contra un o diversos atacants, en resposta a una àmplia i variada gamma d’agressions. Abasta tant agressions sense armes (cops, puntades de peu, adherència i estrangulament) com amb armes blanques (ganivets, navalles, matxets, destrals) i contundents (porres, bastons policials, pals, ampolles, pedres). També comprèn tècniques de desarmament i defensa contra portadors d’armes de foc de diversos tipus (curtes, llargues, militars i civils).

Al krav magá s’utilitzen tot tipus de tècniques a mans buides (cops de puny, cops a mà oberta, cops de colze, genoll, trepitjades, cops de peu baixes i altes, mossegades, cops de cap, luxacions, escombrats, llançaments i estrangulacions), així com tècniques avançades amb armes simples.

El krav magá és un sistema de combat que requereix molta voluntat i disciplina, permetent a l’individu defensar-se per si mateix ràpida i efectivament contra atacants armats o no, en situacions que no li són familiars i en les que li limiten el moviment. És un sistema d’autodefensa simple i efectiu basat en principis fonamentals, moviments naturals i instintius i tècniques pràctiques.

El krav magá és un sistema de combat creat i desenvolupat per a ús pràctic en situacions de risc reals. No té una vessant esportiva o competitiva, la seva efectivitat no pot ser comprovada en un tatami o en un quadrilàter, sinó únicament en un combat real. No es tracta d’un esport de combat ni d’un art marcial tradicional o modern, i diverses de les seves tècniques podrien considerar antiesportives, però això es deu al fet que la finalitat del sistema no és obtenir la victòria en un combat, sinó sortir amb vida d’un enfrontament real, fent ús de qualsevol mitjà disponible.

HORARIS:

MIGDIES:
Dimécres    de 10:30 a 12:00 h   i  de 13:30 a 14:30 h
                  
TARDES:
Dimécres    de 19:00 a 20:30 h
Divendres    de 13:30 a 14:30 h
 
 

Consulta tots els nostres horaris i activitats!